چای

چای یکی از نوشیدنی های ارگانیک، سالم و محبوب در ایران است. چای ایرانی در طعم های مختلف مانند زعفران، دارچین، هل، گلاب و ... تولید و مصرف می شود. مرکز اصلی تولید چای در ایران شمال ایران است که به صورت دستی و سنتی کشت می شود. چای ایرانی در سه فصل بهار، پاییز و تابستان برداشت می شود که ویژگی و طعم و بوی خاص خود را دارد.
چای سرگل مرغوب‌ترین چای ایرانی است که حاصل فرآوری برگ‌های بالاتر بوته چای است و دارای برگ‌های ریز و پیچ‌خورده است و به خاطر عطر و طعم بی‌نظیری که دارد، بین ایرانی‌ها مشهور است.
چای ممتاز از نظر کیفیت بعد از چای سرگل در بین چای‌های ایرانی قرار می‌گیرد و به دلیل قیمت مناسب ‌تر، پرمصرف‌ترین چای ایرانی محسوب می‌شود. چای ممتاز نسبت به چای سرگل دارای برگ‌هایی با اندازه‌ی کمی بزرگ‌تر و پیچش کمتر، طعم ملایم‌تر و تلخی کمتری است. میزان رنگ‌ دهی چای ممتاز نیز بسیار خوب است.
چای شکسته یکی از انواع مرغوب چای ایرانی برداشت فصل بهار است. این محصول از نظر کیفیت در رتبه بندی میان انواع چای سیاه، بعد از سرگل ، بهاره و ممتاز قرار میگیرد. برای تولید این محصول تمام برگ های میانی و پایی بوته چایی برداشت می شود. سپس ساقه ها غربال و جدا می شوند و برگ ها به دقت خرد می شوند.
چای قلم برگهای درشت تری از چای شکسته دارد و زودتر دم می کشد. دارای رنگ و طعم ملایمی است و برای کسانی که صبوری کافی برای زمان طولانی چای ندارند، گزینه خوبی است. این فراورده قیمت ارزان تری نسبت به بهاره و ممتاز دارد.​​​​​​​

چای شکسته

چای ممتاز بهاره

چای سرگل

این نوع چای از برگ و غنچه های بوته های جوان در فصل بهار چیده میشود و درجه یک محسوب میشود. چای سرگل طم گس ولی ملایمی دارد و عطر بسیار بالایی دارد. برگ های آن بدون شکستگی می باشد و رنگ قهوه ای روشن و خالصی دارد.

چای ممتاز نیز از برگهای درجه یک میانی که در فصل بهار چیده میشود تهیه میگردد. طعم این چای کمی گس می باشد و برگ های آن کمی شکسته تر از چای سرگل است و عطر بسیار دارد.

این چای از برگ های ریز تر پایین بوته ها تهیه می شود . طعم تلخی دارد و همانطور که از اسم آن مشخص است ظاهر شکسته و خرد شده دارد.
این چای زمان کمتری برای دم کشیدن نیاز دارد و برای مصرف روزمره مناسب است.